OPENS2019

Prvi fundraising kongres u Srbiji

11/14/18
Prvi fundraising kongres u Srbiji

OPENS FundCon je prvi fundraising kongres ovog tipa u Srbiji – arena koja će za istim stolom okupiti društveno odgovorne kompanije, fondacije, ambasade, kao i samu državu zajedno sa organizacijama civilnog sektora.

Učesnici će imati priliku da prikupe znanja, ideje i kontakte, kao i da čuju više o programima podrške UNICEFa, UNDPa, Tempusa i mnogih drugih… a između panela, dizajniranih tako da najbolje ideje i dosadašnje prakse čujemo od kompanija kao što su ERSTE banka, Univerexport, NIS ili Color press grupe.

OPENS FundCon osmišljen je da bude interaktivan, sastavljen od više manjih događaja prilagođenih interesovanjima učesnika.

Registracija je obavezna – prijavi se popunjavanjem prijave OVDE.

Šta vas još očekuje?

Bilo da su u pitanju revolucionarni pristupi omladini koji dolaze iz Timočkog omladinskog centra ili osnove crowdsurfinga, preko odgovora napitanje – šta je potrebno da nosi jedna dobra, neprofitna marketinška kampanja, pa sve do direktnih kontakata sa potencijalnim donatorima – 15. decembar je prilika da se zajedno nađemo na mapi za narednu godinu.

Prvi nacionalni fandrejzing kongres u Srbiji #OPENS2019 organizuje u partnerstvu sa KOMS-om i Color press grupom, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije održava se u zgradi Rektorata u Novom Sadu u subotu, 15. decembra.

Učesnici:

UNICEF Srbija, Tempus fondacija, UNDP Srbija, Desk Kreativna Evropa Srbija,Regionalna kancelarija za saradnju mladih Zapadnog Balkana – RYCO, Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade R.Srbije(Europe for Citizens), kancelarija za mlade Novi Sad, Catalyst Balkans, Timočki omladinski centar – Prostor za Pomak, Olof Palme International Center, Homepage, Color Press Grupa, Erste Banka, Naftna industrija Srbije, Univerexport.

Više informacija o FundConu možete pronaći ovde.

Slične vesti

ZAVRŠEN DRUGI OPENS FUNDCON

ZAVRŠEN DRUGI OPENS FUNDCON

Pronašli smo ultimativnog fandrejzera Završen je drugi po redu fandrejzing kongres – OPENS FundCon pod sloganom „(NE)MOGUĆA MISIJA“. I ove godine Kongres je okupio društveno odgovorne kompanije, fondacije, ambasade, predstavnike EU fondova i organizacije civilnog društva. “Mi kao organizacija za mlade razumemo kako možemo iz zajednice biti podrška za mlade, a uloga OPENS-a jesu ta […]
PROČITAJ VIŠE
Otvoren FundCon – održivost kao  (ne)moguća misija

Otvoren FundCon – održivost kao (ne)moguća misija

Drugi nacionalni fandrejzing kongres – FundCon, otvoren je u novosadskom Master Centru predavanjem LinkedIna. Reč je o trodnevnom kongresu koji za istim stolom okuplja društveno odgovorne kompanije, fondacije, ambasade, kao i samu državu zajedno sa organizacijama civilnog sektora. Ove godine predavanja su podeljena na tri dela. Prvi dan Kongresa posvećen je marketing strategijama. “Mi kao […]
PROČITAJ VIŠE
Volontiraj na FundCon-u: uči od Coca-Cole, VIP-a, UN-a ili LinkedIN-a

Volontiraj na FundCon-u: uči od Coca-Cole, VIP-a, UN-a ili LinkedIN-a

Prošle godine postavili smo jedan presedan. Imali smo najveći broj volontera na jednog konferenciji u (ne)mogućim uslovima i najvećoj mećavi. Želimo da to sada postane tradicija (mada ne i ovaj deo sa mećavom, pogtovo ne u septembru), pa ponovo otvaramo vrata prvim mestima ključnim znanjima u fandrejzing svetu. Dakle, ukoliko misliš da bi bio dobar […]
PROČITAJ VIŠE